5 broden 2 vissen catering

Boven aan met “Catering Amsterdam”

5 broden 2 vissen catering in Amsterdam is al geruime tijd bezig met SEO en online marketing, dat heeft eigenaar Harmen Mellema geen windeieren gelegd.

Toen ik begon met mijn catering bedrijf op een zolderkamertje in Amsterdam had ik maar een paar klanten die ik zeer waardeer maar waar ik niet van kon leven. Met een geleende auto brachten we tomatensoep en broodjes. Auto vies, en te weinig tomatensoep. Dat was vroeger. Nu zijn mijn klanten de gemeente Amsterdam, Nike, Groen Links, de Arbeiderspers, Ernst en Young en de Rabobank. Die hebben mij allemaal gevonden via internet!

barbecue 5 broden 2 vissen cateringWebsite

De site van 5 broden 2 vissen catering was gemaakt op een Apple met Apple software. Een mooie site, maar technisch niet geoptimaliseerd voor zoekmachines. De hiërarchie van de site was niet in orde, de teksten klopten niet en de woorden waar Harmen op gevonden wilde worden stonden niet op de site.

Plan van aanpak

Na een SEO onderzoek konden de technische aanpassingen op de site  worden doorgevoerd. De website is overgezet naar wordpress. En na het herschrijven van de H1, H2’s, paragrafen en de metadescription was er al een grote verbetering zichtbaar. Ook zijn er scripts voor Google Analytics ingesteld waarmee Harmen de verbetering zelf kon controleren.

Personeel van 5 broden 2 vissen cateringDe grote klanten kwamen pas echt bij Harmen over de vloer toen het linkprofiel werd aangepast. Een uitdagende klus want er was nog geen enkele link naar de site. Na enkele maanden werd de site steeds meer zichtbaar in Google en vonden steeds meer Amsterdammers hun weg naar de website van Harmen.

Door deze grote groei kan ik nu ook gaan nadenken over een nieuwe keuken en kantoor. Dat is een volgende stap waar ik erg naar uit kijk!

 

 

 

Maar na een tijd bleek dat er wel veel bezoekers waren maar dat de conversie beter kon. Door een CRO rappport (conversion rate optimalisation)  werd duidelijk dat de website te langzaam was. Dat het menu niet prettig werkte en dat er slechte plugins voor wordpress gebruikt werden. Na een aanpassing aan deze technische zaken werden er fors meer aanvragen gedaan. Op dit moment vindt er een doorgaande verbetering aan de website plaats. De laatste trends op SEO gebied worden toegepast. Het resultaat mag er zijn. Nieuwsgierig? Bel gerust met 5 broden 2 vissen catering of met Mellema Marketing!

5 broden 2 vissen catering

Nieuwe Achtergracht 69-III
1018WL Amsterdam

http://www.5broden2vissencatering.nl